Sokféle oka lehet a hajritkulásnak illetve a hajhiánynak a nők esetében. De ha a feltételek adottak, akkor részükre is sikeresen lehet alkalmazni a hajbeültetést. (Bár sajnos az elmondható, hogy a nők esetében gyakrabban fordul elő, hogy az egyéni adottságok miatt nem lehet elvállalni a hajbeültetést.)

Mivel a FUE hajbeültetés esetén az adóhelyen le kell nyírni a hajat, így a hosszú hajú esetében általában a FUT hajbeültetési módot alkalmazzák. Ilyenkor nem kell lenyírni a hajat az adóhelyen sem, mert egy fejbőcsíkot távolítanak el, aminek a helyét összevarrva nem látszik a hajkivétel.

Persez azt is megjegyzem, hogy ha csak kis mennyiségű haj átültetésére van szükség, akkor speciális technikákkal, pl csíkban nyírás, megoldható, hogy úgy nyírják le a hajat, hogy a többi haj a nyírást elfedje, így a FUE módszer is alkalmazható.

Nade akkor mutatom is a képeket, hogy milyen eredményeket értek már el a női hajbeültetésben:

A kép forrása: http://becuo.com/hair-transplant-women-before-and-after

A kép forrása: http://www.merchantcircle.com/business/Bernstein.Medical.-.Center.for.Hair.Restoration.212-826-2400/picture/view/2854613

A kép forrása: http://hairtransplantphysician.com/womens-hair-transplant-and-restoration-for-her/

A kép forrása: http://becuo.com/hair-transplant-women

A kép forrása: http://m.google.com/app/basic/110513173978871007298

Arról nincsenek pontos információim, hogy hány hajszál átültetésével érték el ezt az eredményeket, de nagyon látványosak a változások!