Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Szakáll és arcszőrzet beültetésének, pótlásának eredményei

Az arcszőrzet pótlása, dúsítása egyre népszerűbb magyarországon is. Gyakran felmerülő igény a férfiaknál a "George Clooney szakáll" a "Brad Pitt-fazon" és a "Tom Selleck-bajusz" is. Kijelenthető, hogy nagyon divatos napjainkban a sűrű és látványos arcszőrzet. (Legyen az bajusz, szakáll vagy csak borosta.)

A hajbeültetési módszerekkel sikeresen pótolható, dúsítható az arcszőrzet is. Az átültetéshez leggyakrabban hajat, ritkább esetben mellkasszőrt alkalmaznak.

A hajbeütetés klinikákat, plasztikai sebészeket gyakran olyanok is felkeresik, akiknek fiatal koruk óta gondjaik vannak a szakállnövesztéssel. De a nőből férfivá átoperáltak is igényelnek ilyen beavatkozást.

És akkor most jöjjenek az eredmények képekben:

A kép forrása: http://www.turkeymedica.com/gallery-item/beard-transplant

A kép forrása: http://www.turkeymedica.com/gallery-item/beard-transplant

A kép forrása: http://tnhealthandwellness.com/eyebrow-and-beard-hair-transplants/

Arról nincsenek pontos információim, hogy hány hajszál átültetésével érték el ezeket az eredményeket, de nagyon látványosak a változások!

Legközelebb szintén a testszőr pótlás eredményeiről fogok írni, a szemöldök és az intim szőrzet pótlásáról.

Tovább

FUT hajbeültetés eredményei nőknél

Sokféle oka lehet a hajritkulásnak illetve a hajhiánynak a nők esetében. De ha a feltételek adottak, akkor részükre is sikeresen lehet alkalmazni a hajbeültetést. (Bár sajnos az elmondható, hogy a nők esetében gyakrabban fordul elő, hogy az egyéni adottságok miatt nem lehet elvállalni a hajbeültetést.)

Mivel a FUE hajbeültetés esetén az adóhelyen le kell nyírni a hajat, így a hosszú hajú esetében általában a FUT hajbeültetési módot alkalmazzák. Ilyenkor nem kell lenyírni a hajat az adóhelyen sem, mert egy fejbőcsíkot távolítanak el, aminek a helyét összevarrva nem látszik a hajkivétel.

Persez azt is megjegyzem, hogy ha csak kis mennyiségű haj átültetésére van szükség, akkor speciális technikákkal, pl csíkban nyírás, megoldható, hogy úgy nyírják le a hajat, hogy a többi haj a nyírást elfedje, így a FUE módszer is alkalmazható.

Nade akkor mutatom is a képeket, hogy milyen eredményeket értek már el a női hajbeültetésben:

A kép forrása: http://becuo.com/hair-transplant-women-before-and-after

A kép forrása: http://www.merchantcircle.com/business/Bernstein.Medical.-.Center.for.Hair.Restoration.212-826-2400/picture/view/2854613

A kép forrása: http://hairtransplantphysician.com/womens-hair-transplant-and-restoration-for-her/

A kép forrása: http://becuo.com/hair-transplant-women

A kép forrása: http://m.google.com/app/basic/110513173978871007298

Arról nincsenek pontos információim, hogy hány hajszál átültetésével érték el ezt az eredményeket, de nagyon látványosak a változások!

Tovább

Első bejegyzésem

Az első bejegyzésemben szeretném bemutatni a blogom célját.

A blog célja, hogy bemutassa, hogy napjainkban már milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni az egyes hajbeültetési módszerekkel.

Természetesen időnként majd írok röviden és nem feltétlenül szakmai pontossággal. (Mert nem vagyok szakorvos, csak lelkes blogger :))

  • az egyes hajbeültetési módokról
  • az eljárások menetéről
  • a hajbeültetésnál használt orvosi eszközökről stb...

Hajbeültetés

A kép forrása: http://www.rvbcosmeticsurgery.com

A beavatkozás FUE hajbeültetési módszerrel történt.

Arról nincs pontos információm, hogy hány hajszál átültetésével érték el ezt az eredményt, de nagyon látványos a változás!

További képek később :)

Tovább
12
»

Hajbeültetés eredmények

blogavatar

A blogom célja, hogy bemutassam, hogy napjainkban már milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni a hajbeültetéssel.

Utolsó kommentek